Kylä kaupungin keskellä.

Palvelu X on luotettava tapa löytää sopivimmat ihmiset, joiden kanssa jakaa vuokra-asunto. 

Yhdistämme ihmiset, jotka kaipaavat ympärilleen itseään enemmän neliöitä. Kerro kuka olet, millaista elämää arvostat ja tarjoamme sinulle sopivan kodin.

Yhteisöasuminen (tunnetaan myös nimellä kimppa-asuminen) sopii eri elämäntilanteissa oleville; vanhoille, nuorille, sinkuille ja perheille. Ei ole väliä asutko jo pääkaupunkiseudulla tai oletko vasta muuttamassa. Tarvitaan vain yhteinen tahtotila, sopiva yhteisö ja toimiva asunto. Siinä osaamme auttaa.

Yhdistämme ihmiset toisiinsa ja sopivaan kotiin. Kerro kuka olet ja millaista elämää arvostat. Kerro kuka olet ja millaista elämää arvostat. Käymme huolella läpi vaihtoehdot ja ehdotamme sinulle räätälöityjä koteja. Järjestämme yhteisnäytön sopivassa asunnossa heti kun olet hyväksynyt ehdotuksen.

Asunnon tarjoajille Palvelu X on luotettava tapa löytää parhaat vuokralaiset yhteisöasuntoihin.

 
 
 

 

Asukas?

Haetko edullista ja laadukasta kaupunkiasumista pääkaupunkiseudulla. Lue lisää yhteisöasumisesta, meistä ja miten löydät unelmiesi yhteisöasunnon.

 

 

Omistaja?

Omistatko vähintään 2 asuinhuoneen kokoisen sijoitusasunnon? Lue lisää meistä ja miten löydät luotettavat vuokralaiset asuntoosi.